Mijn kracht ligt in het coachen van mensen bij werk gerelateerde vraagstukken in de breedste zin van het woord. Mede dankzij de tools die ik in kan zetten kan ik je onder andere begeleiden bij:

  • Talentontwikkeling
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Team coaching

In 2018 heb ik bij de Associatie voor Coaching de opleidingen gevolgd ACC en PCC, waar ik veel van heb geleerd. In 2019 ben ik door de ICF (International Coach Federation) geaccrediteerd als Professional Certified Coach, niveau PCC.

Dit betekent dat ik me houd aan de gedragsregels volgens de ICF gesteld (o.a. geheimhouding en mijn coach houding) en dat ik door middel van opleidingen, intervisie en supervisie mijn vaardigheden en kennis actueel houdt. Als samenwerkingspartner en trainer bij de Associatie voor Coaching blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Bij coachgesprekken of ontwikkeltrajecten kan gebruik gemaakt worden van de tools
waarvoor ik gecertificeerd ben:
TMA
Werkenergieanalyse®
FIT®
Tafelopstellingen

Heb je een ontwikkelvraagstuk, loop je vast in je werk en wil je graag onderzoeken hoe of waarom, neem vrijblijvend contact met me op, dan bekijken we samen de mogelijkheden. Ook voor het coachen van teams of individuele medewerkers binnen je organisatie, ben ik beschikbaar.