Spelen met werkvormen en tools vind ik erg leuk. Ik heb een passie voor het op gang brengen van ontwikkeling bij medewerkers, teams en organisaties zodat zij met de uitdagingen om kunnen gaan die op hun pad komen in het werk. Daarmee ontstond mijn droom; het maken van een eigen spel. Ik ben dan ook trots op mijn eigen krachtig ontwikkelspel.

Anders dan alles wat er is? Ja want het is gemaakt door mij. Met krachtige foto’s aan de ene kant en werk gerelateerde vragen aan de andere kant. In veel situaties te gebruiken:

  • Individuele coaching
  • Ontwikkelgesprekken gericht op samenwerking
  • Teamcoaching
  • Trainingen
  • Brainstorm
  • Functioneringsgesprekken In Teamverband

Werkvormen zijn een krachtig middel om verandering op gang te brengen. Voor (team) coaches, leidinggevenden, adviseurs, docenten, trainers of facilitators die mensen in beweging willen zetten zijn deze 44 krachtige ontwikkelkaarten een nuttige tool. Gebruik je eigen creativiteit of kijk bij werkvormen.

Het spel is ook te koop. De kosten zijn €27,50; inclusief BTW en verzendkosten. Heb je interesse in het krachtig ontwikkelspel, neem dan contact me op.

Het Krachtig Ontwikkelspel is ook te koop bij Bol.com.

Veel speel en ontwikkelplezier!

Bestellen