Wie ben ik?

Krachtig organiseren is gespecialiseerd in ontwikkelvraagstukken bij medewerkers, teams en organisaties. Opgericht in 2015 door Nicole Otten waarbij ik me richt op zorg en onderwijs. Met een zorgachtergrond begrijp ik als geen ander de vraagstukken die daar spelen, mooi om daar op mijn wijze een bijdrage aan te kunnen leveren. Mijn stijl is daadkrachtig, resultaatgericht, coachend, innoverend en professioneel.

Wat geloof ik?

Ik geloof dat jezelf blijven ontwikkelen noodzakelijk is omdat onze samenleving dat vraagt van jou als medewerker, van het team en van de organisatie, om mee te veranderen. Dit doe je door aandacht te blijven geven aan de ontwikkelingen en wat dit betekent voor jouw persoonlijke ontwikkeling, de teamontwikkeling en de organisatie ontwikkeling. Daarbij geloof ik in de kracht van medewerkers, teams en organisaties. Benut en versterk de aanwezige talenten en de ontwikkeling ontstaat vanzelf!

Wat doe ik?

Wij gaan samen kijken naar dat wat goed gaat en op zoek naar dat wat nog beter kan. Met mijn kennis en expertise en de diverse tools die ik in kan zetten geef ik inzicht, overzicht en uitzicht bij de ontwikkelvraagstukken die er liggen. Ik breng ontwikkeling op gang!

Persoonlijk

Nadat ik 24 jaar in dienstverband werkte, voelde ik steeds meer de behoeft om mezelf verder te ontwikkelen en ontwikkelingen bij mensen en in organisaties mee vorm te geven. Daarom besloot ik in 2015 om mijn eigen bedrijf op te richten.
Ik heb sindsdien mooie opdrachten mee vorm mogen geven; als coach, trainer, projectleider,  interim manager en HRD adviseur.

Hier krijg ik echt energie van; mensen ontmoeten, samen aan de slag met een vraagstuk, ik geloof namelijk in de kracht van samenwerken; samen bereik je betere resultaten dan alleen en breng je krachtige ontwikkelingen op gang!

Het ontwikkelen van mezelf heeft ook vorm gekregen; Neijenrode, expert werkplek leren en PCC-coach zijn opleidingen waar ik mijn uitdaging in vond. Daarnaast nog de trainingen als TMA (team) professional, certificatie voor de werkenergieanalyse en procesbegeleider FIT (functioneringsgesprekken in teamverband).

Mijn talent is daar waar (ontwikkel) vraagstukken zijn, inzicht- overzicht – uitzicht te bieden en daarmee ontwikkeling op gang te brengen