Associatie voor Coaching
Als samenwerkingspartner bij de Associatie voor Coaching verzorg ik trainingen. Mede hierdoor houd ik als PCC coach mijn kennis en vaardigheden actueel en blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

In de loop van de tijd heb ik een netwerk opgebouwd van mensen met wie ik graag samenwerk. Met hen deel ik een passie voor het vak en we maken gebruik van elkaars expertise.

Yvonne Dekkers – maak werk van talent

Wil je als organisatie toekomstbestendig blijven dan staat voortdurende ontwikkeling voorop. Stilstaan is geen optie; voordat je het weet word je ingehaald door de wereld om je heen.

Maar hoe geef je goed vorm aan die ontwikkeling? En wat maakt dat je mensen blijven meebewegen?

Deze menskant van een organisatie, daar houd ik van. Ik ondersteun organisaties graag bij hun ontwikkeling. Dit doe ik met een frisse kijk en actuele kennis en expertise over deze menskant. Ik voeg denk- en doe-kracht toe aan de ambities die jij voor ogen hebt. Met als doel dat je organisatie vitaal is en blijft.

Interim Learning & Development

Als opleidingskundige breng ik vernieuwing in de L&D visie, beleid en strategie. Ik zie leren en ontwikkelen niet als doel op zich, maar als een krachtig middel voor het realiseren van je organisatiedoelen.

Veranderprojecten

Een verandering is pas écht geslaagd als ook de houding en het gedrag van mensen is veranderd. Ik ondersteun organisaties bij die gedragsverandering. Daarbij bied ik verfrissende inzichten die leiders en managers helpen hun veranderopdracht met meer gemak en plezier te begeleiden.

Haar motto: “Anders kijken, anders denken, anders doen!”

Met Yvonne heb ik Werkkracht opgericht – dé oplossing voor organisaties die op zoek zijn naar een andere aanpak voor Duurzame Inzetbaarheid.

Sandra Verhaegh – FFier | coaching training advies

Eigen regie geeft energie, kracht en zelfvertrouwen, Dat is mijn overtuiging. Ik vertrouw er namelijk op dat jij je niet wil laten leiden door anderen of door omstandigheden maar dat je zelf achter het stuur wil zitten. Ongeacht mijn rol ga ik uit van dit zelfsturend vermogen. Daarbij streef ik in mijn HR rol naar balans tussen de organisatiedoelstellingen en den inzetbaarheid en wensen van medewerkers. Doen wat je zegt, vormt voor mij altijd de basis.

Ik ben analytisch, kritisch en resultaatgericht. Als adviseur en coach ga ik moeilijke situaties niet uit de weg. Ik werk en schakel op en binnen alle niveaus van een organisatie. Het geeft mij energie als ik jou of een team kan stimuleren het heft weer in eigen handen te nemen en ik op deze manier kan ondersteunen bij een stap vooruit. Want medewerkers en teams die in hun eigen kracht staan, dragen bij aan een gezonde en vitale organisatie. Daar geloof ik in.

De kracht van SAndra ligt in haar toegankelijkheid, eerlijkheid en relativeringsvermogen. Ze gaaat voor een resultaat waar jij trots op kunt zijn. En dat is precies waar FFier voor staat!

Sandra is een bekwame FIT facilitator; namens Krachtig Ontwikkelen gaat zijn met teams aan de slag met de FIT (Functioneringsgesprekken In Teamverband)