Vandaag is de dag dat ik start met mijn eigen bedrijf!

Spannend maar ook erg leuk. De laatste maanden heb ik mij bezig gehouden met de vraag: wat vind ik nu echt leuk om te doen? Ik kwam tot de conclusie dat ik mijn opgebouwde kennis en ervaring graag tijdelijk wil toevoegen bij verschillende organisaties in de zorg of het onderwijs. En daarmee startte een volledig nieuw avontuur; het opzetten van een bedrijf.
Wat ik wilde gaan doen had ik wel helder, het behoefde alleen nog wat aanscherping. Mijn passie ligt in het gang zetten van ontwikkelingen of veranderingen en mensen in hun kracht zetten. Een naam had ik dan ook snel: Nicole Verhoeven, krachtig organiseren en ontwikkelen!
Maar dan begint het; naar de kamer van koophandel, de belastingdienst, website maken, visitekaartjes, een goede profielfoto, een logo. Heel veel keuzes maken, maar als je weet wat je wilt kun je vertrouwen op je eigen kracht en zijn de keuzes zo gemaakt.
Ik wist wat ik uit wilde stralen; kracht, actie, vooruitgang, ontwikkeling. De keuze voor het logo viel op de omgekeerde triskel. Dit is een drie-benig Keltisch symbool. Het symbool staat voor actie en voorwaartse beweging.
Dat paste mooi. Ook het drie-benige element vond ik mooi aangezien ik me wil richten op 3 onderdelen: Advies, Interim management en projecten op het gebied van HRD en organisatie ontwikkeling. De triskel is wel omgedraaid in het logo, zo blijft hij vooruitgaan. De kleuren koos ik op gevoel maar passen ook bij wat ik wil uitstralen. Paars staat voor kracht en wijsheid en rood voor actie en temperament. Met veel dank aan Foxmountain voor het ontwerp en de fotograaf ben ik trots op het resultaat.

Naast al dat ontwerpen, onderzoeken en uitzoeken hield ik me bezig met netwerken; gesprekken voeren met mensen die je kent maar ook die je niet kent. Voor mij echt uit mijn comfortzone komen. Ik ontdekte dat ik energie krijg van deze gesprekken en dit leuk vind. Dank aan de mensen die mij geïnspireerd hebben. Het is resultaat is te zien op mijn website. Daarnaast ben ik te volgen via Twitter, Facebook, linkedin en blogs. Via deze mediakanalen laat ik regelmatig van me horen.
Lijkt het je leuk en interessant om met mij een kop koffie te drinken en van gedachten te wisselen? Dan nodig ik je graag uit om contact op te nemen. Hopelijk tot snel!
Nicole Verhoeven